Vplyv externých faktorov na spôsob rozhodovania manažéra - Remeňová, Katarína, 1982-
Teoretický úvod k štýlu rozhodovania. Štýl rozhodovania a externé prostredie. Štýl rozhodovania manažéra a uplatňovanie jeho kombinácií - výsledky výskumu v SR. Štýl rozhodovania manažéra a predmet podnikateľskej činnosti. Štýl rozhodovania manažéra a právna forma podnikania. Štýl rozhodovania manažéra a veľkosť podniku.