Využívanie facebooku ako komunikačného nástroja novej generácie svetovými aerolíniami - Grančay, Martin, 1984-2024
Nové komunikačné a distribučné kanály aerolínií. Najvýznamnejšie svetové aerolínie a facebook. Sociálne médiá ako dvojsečná zbraň.