Vybrané aspekty rusko-čínskych hospodárskych vzťahov - Holas, Lukáš
Analýza dvoch tradičných sektorov rusko-čínskych hospodárskych vzťahov po skončení studenej vojny: obchodu so zbraňami a energetickej spolupráce. Príspevok je rozdelený do dvoch častí podľa každého zo skúmaných sektorov. Za cieľ si stanovuje poukázať na limity spolupráce Ruska a Číny v týchto oblastiach v 21. storočí, čo môže prispieť k destabilizácii ich vzájomných vzťahov v budúcnosti.