Čo robiť, ak má daňovník pochybnosti o správnosti zrazenej dane alebo preddavku na daň - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Postup pri vysvetľovaní správnosti odvedenej dane upravuje od 1.1.2012 zákon o dani z príjmov. Príklad.