Marketingový plán firmy – konkurenčná výhoda - Serina, Pavol
Nové trendy moderného marketingu. Úspešné zvládnutie komunikácie predajca - zákazník. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Význam služieb ako konkurenčného nástroja. Marketingový plán a jeho zostavenie. Analýza nákladov marketingového plánu. Implementácia marketingového plánu do praxe.