Využitie KPI v podmienkach priemyselných organizácií - Namešanská, Jana
Potreba merania výkonnosti. Meranie výkonnosti procesov vo všeobecnosti. Ukazovatele merania výkonnosti procesov - KPI. Prípadová štúdia.