Osobitosti realizácie jazykových politík v ázijských krajinách postsovietskeho priestoru (na príklade jazykovej politiky Kazachstanu) - Kozhabayeva, Aisulu
Používanie ruského jazyka v krajinách postsovietskeho priestoru po rozpade Sovietskeho zväzu. Jazyková politika v Strednej Ázii. Osobitosti realizácie jazykovej politiky v Kazachstane.