Analýzy aplikované pri obchodovaní na medzinárodnom menovom trhu FOREX - Portašík, Jozef
Dva základné druhy analýz aplikovaných pri obchodovaní na medzinárodnom menovom trhu FOREX: technická a fundamentálna analýza.