Global imbalances and the aspects of foreign currency exchange - Sinproh, Chalotorn
Globálna ekonomická nerovnováha a čo spôsobuje. Rozširujúce sa globálne nerovnováhy. Reálny efektívny výmenný kurz (REER) a medzinárodné rezervy. Jedna z príčin globálnej nerovnováhy : vychýlenia menového kurzu. Top 15 krajín z hľadiska devízových rezerv. Globálne nerovnováhy z pohľadu amerického dolára. Devízové rezervy USA a Číny, mesačne v rokoch 1993-2011.