Aplikácia Bühlmannovho-Straubovho modelu kredibility na výpočet netto poistného - Šoltés, Erik, 1974-
Aplikáciu jedného zo základných modelov kredibility (skúsenostného tarifovania), ktorým je Bühlmannov-Straubov model na odhad netto poistného pri poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla s využitím SAS Enterprise Guide.