Formy finančnej pomoci pre malé a stredné podnikanie v Slovenskej republike - Oravský, Pavol
Výskum čerpania finančných prostriedkov z fondov Európskej únie za oblasť malého a stredného podnikania. Ciele výskumu: konvergencia, európska územná spolupráca, regionálna konkurencieschopnosť a zamestnanosť. Čerpanie finančných prostriedkov členskými štátmi z fondov EÚ v programovom období 2007-2013.