Exploring creative clusters using micro-geographic data - Chovanec, Martin
Územná koncentrácia kreatívnych priemyselných odvetví. Koncetrácia kreatívnych priemyselných odvetví na Slovensku a lokácia klastrov priemyselných odvetví. Identifikácia klastrov priemyselných odvetví.