Implementácia moderných prostriedkov IKT do vzdelávania študentov FPM - Filanová, Jana, 1967-
Implementácia teoretických a praktických znalostí z oblasti moderných prostriedkov IKTdo výučby v predmetoch so zameraním na informatiku a informačné systémy na Fakulte podnikového manažmentu EU v Bratislave.