Výber zamestnancov so zreteľom na obsah organizačnej kultúry - Stachová, Katarína
Úloha výberu pracovníkov. Stavy, vznikajúce na základe vzťahov organizačných hodnôt a hodnôt zamestnancov. Potreba analýzy organizačnej kultúry v kontexte zjednodušenia výberu pracovníkov.