Marketingová komunikácia v priemyselných podnikoch na Slovensku - Vaškovičová Zibrínová, Eva
Popis stavu marketingovej komunikácie v priemyselných podnikoch pôsobiacich na území Slovenskej republiky v konfrontácii so súčasnými trendami v tejto oblasti.