Insolvency and its impact on the value of the assets of the company - Majdúchová, Helena, 1963-
Vývoj platobnej neschopnosti v rámci krajín Európskej únie. Platobná neschopnosť a jej vplyv na hodnotu aktív podniku, firmy. Prevencia a efektívne riadenie aktív.