Tomáš Baťa zakladatel, ako příklad společensky odpovědného podnikatele v systému dobové veřejné správy a jeho odkaz pro současné podnikatelské prostředí - Končitíková, Gabriela
Tomáš Baťa ako podnikateľ a spoločensky zodpovedná osobnosť.