Investičné stimuly poskytované v Slovenskej republike - Ďurajka, Štefan
Investičné stimuly vo všeobecnosti. Odvetvia, v ktorých je možné poskytovať investičnú pomoc. Výhody a nevýhody poskytnutia investičnej pomoci. Ilustračný príklad.