Vnímanie spoločenskej zodpovednosti podnikov vybraných podnikateľských subjektov na Slovensku - Hudáková, Floriána
Výber pohľadov domácich a zahraničných podnikateľských subjektov na spoločenskú zodpovednosť podnikov.