Niektoré aspekty dostupnosti webových stránok obcí - Schmidt, Peter, 1968-
Kritériá dostupnosti webových sídiel orgánov verejnej správy. Analýza webových sídiel podľa zákonných kritérií. Výsledky analýzy. Dopady vládneho programu ESO v kontexte monitoringu a možné vplyvy na občanov a podnikateľské objekty v samosprávnom priestore.