K racionalite správania na finančných trhoch - Pilch, Ctibor, 1957-
Problematika racionálneho správania subjektov na finančných trhoch. Kognitívne a emočné odchýlky od racionálneho správania. Reprezentatívnosť a dostupnosť informácií na finančných trhoch. Formy reprezentatívnosti. Kategorizácia informácií. Úzky uhol pohľadu.