Vplyv rodinnej výchovy na tvorbu pozitívnych vzťahov medzi generáciami - Borová, Mária
Medzigeneračné vzťahy, najmä vzťahy medzi seniormi a deťmi. Výchova v rodinách. Celkové zmeny vo vývoji rodinného spolunažívania. Model rodinnej štruktúry. Migrácia mladých ľudí za prácou. Kvalita života.