Sociálna saturovanosť ľudí v produktívnom a postproduktívnom veku - Búgelová - Dubayová, Taťjana
Sledované sociálnodemografické premenné a ich vplyv na mieru osamelosti a sociálnej saturovanosti seniorov a ľudí v produktívnom veku. Dôležité sociálne faktory, ktoré ovplyvňujú život staršieho človeka.