Kvalita daňového systému v koncepte systémovej krízy - Mihóková, Lucia
Teoretické aspekty kvality daňového systému a identifikácia vplyvu štruktúry daňového systému krajiny na ekonomický rast s cieľom dosiahnuť čo najmenej negatívny vplyv na hospodársky rast. Prezentácia výzvy v daňovej oblasti v koncepte kvality daňového systému predložené Európskou komisiou.