Priame zahraničné investície ako faktor znižovania regionálnej nezamestnanosti - Novák, Marcel, 1979-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Overenie hypotézy podľa ktorej sú PZI kľúčom pre ďalšie znižovanie regionálnej nezamestnanosti a zároveň sú jedným z faktorov, ktorý akceleruje regionálny rozvoj.