Demographic Challenges across the European Union Member States - Megyesiová, Silvia, 1969-
Veľké demografické zmeny v rámci krajín Európskej únie. Populácia v EÚ-27. Plodnosť, migrácia, vek. EUROPOP2010 - aktuálna projekcia populácie v EÚ-27. Ukazovatele závislosti. Metódy analýzy dát.