Bariéry zavádzania a využívania systému BSC v organizáciách verejného a súkromného sektora - Gavurová, Beáta, 1972-
Charakteristika systému BSC - Balanced scorecard. Vybrané a problematické aspekty zavádzania a využívania BSC v slovenských organizáciách verejného a súkromného sektora. Súvislosti a vzniknuté problémy, s ktorými sa musia organizácie vysporiadať.