Financovanie sociálnych služieb v kontexte dlhodobej starostlivosti - Korimová, Gabriela
Financovanie dlhodobej sociálnej starostlivosti starších ľudí na Slovensku. Návrh na komplexné sociálne poistenie dlhodobej starostlivosti na Slovensku na základe príkladu poistenia dlhodobej starostlivosti v Nemecku.