Zvyšovanie úrovne manažérskych kompetencií využívaním manažérskych informačných systémov - Milčevičová, Edita
Stručný prehľad využitia manažérskych informačných systémov v slovenských podnikoch. Návrh krokov pri zavádzaní daných systémov.