Dobrovoľníctvo ako forma sociálnej inklúzie (strieborná inklúzia) seniorov: porovnanie medzi Kanadou a Európou (Slovensko) - Mazureková, Marica
Využitie príkladov z Kanady, Slovenska a niektorých európskych krajín, najmä na dobrovoľnícku činnosť seniorov a inklúziu seniorov do života komunity prostredníctvom dobrovoľníctva.