Perspektívy vývoja Slovenska - Lennerová, Ivana, 1979-
Monetárna politika a inflácia. Hlavné ciele fiškálnej politiky Slovenska pre rok 2012. Predpoklady ekonomického rastu. Zahranično-obchodná politika.