Vybrané determinanty sociálneho rozvoja v Európe - Šuplata, Marian
Vybrané determinanty sociálneho rozvoja, ktoré stoja pred spoločnou Európou v zápase o charakter jej budúcnosti. Ekonomické, politické a sociálne podmienky ekonomického procesu stability a solidarity.