Government bonds markets of central European countries during the debt crisis - Chovancová, Božena
Makroekonomické ukazovatele krajín V4 (Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko). Hodnotenie rizika z pohľadu ratingových agentúr. Riziko dlhopisov v krajinách V4. Zhoršenie situácie refinancovania vládnych dlhov na kapitálových trhoch.