Analysis of selected Basel III and IFRS requirements in the area of provisioning - Schwarzová, Mária
Posúdenie a hodnotenie rizika v oblasti opravných položiek. Unifikácia požiadaviek podľa IAS/IFRS. Basel III a požiadavky IFRS v oblasti opravných položiek.