Macroeconomic indicators and impaired loans – observation of relationship of selected macroeconomic indicators and impaired loans of specific banks in euro area and selected countries - Šturc, Boris, 1961-
Hlavné makroekonomické ukazovatele krajín EÚ 17. Horizontálna a vertikálna korelácia týchto ukazovateľov. Podiel znížených úverov vybraných bánk na celkový počet úverov týchto bánk. Korelácia s vývojom významných makroekonomických faktorov. Kvantifikácia počtu znížených úverov a týchto makroekonomických ukazovateľov.