Application of Multi-criteria Assessment in Evaluation of Motor Vehicles' Environmental Performances - Agarski, Boris
Automobilová výroba v súčasnosti a jej vplyvy na životné prostredie. Aplikácia multikriteriálnych nástrojov pre hodnotenie vplyvov motorových vozidiel na životné prostredie. Metodológia, implementácia prístupu. Výsledky a diskusia.