Aktuálne otázky a prístupy k riešeniu problémov vyvolaných finančnou krízou - Horvátová, Eva, 1958-
Reforma finančných trhov. Riziká nemeckých bánk. Hlavné faktory a tendencie vývoja bankového trhu v SR a prejavy finančnej krízy. Integrácia medzibankového peňažného trhu SR. Zmena trhu dlžníkov na trh veriteľov. Prejavy finančnej krízy v českom bankovom sektore.