Use of Phragmites Australis (Cav.) Trin and its reproduction in the revitalization of contaminated soils - Hronec, Ondrej
Kontaminovaná pôda, alkalizácia pôdy. Phragmites australis (Cav.) Trin ako nástroj v boji proti kontaminovanej pôde. Charakteristika Phragmites australis. Vegetatívna reprodukcia. Generatívna reprodukcia. Využitie Phragmites australis na Slovensku, revitalizácia pôdy.