Vnímanie bankopoistenia z pohľadu strednej a východnej Európy - Izáková, Katarína
Príležitosti pre rast bankopoistenia v strednej a východnej Európe. Štruktúra svetového poistného trhu. Nárast celkového poistného v eurozóne. Distribučné kanály životného a neživotného poistenia v vybraných krajinách Európy.