E-communication Tools in Intra-enterprise Communication in Companies in Slovakia - Szarková, Miroslava, 1951-
Moderné e-komunikačné nástroje a ich využívanie vo vnútropodnikovej komunikácii. Výsledky monitoringu využívania e-komunikačných nástrojov v malých a stredných podnikoch pôsobiacich v SR.