Úloha a význam interných auditov v riadení firmy - Frischer, Peter
Zásady správneho vykonávania interných auditov. Nástroj na zistenie stavu, v akom sa organizácia nachádza. Úloha, význam a fungovanie interného auditu, ako aj využitie získaných poznatkov.