GMP + FSA bezpečná krmiva jako základ bazpečných potravin živočišného původu - Kroutil, Milan
Základnými predpokladmi pre získanie kvalitných a zdravotne nezávadných potravín, je okrem iného zdravotne nezávadná a bezpečná surovina. Legislatíva EÚ a medzinárodný štandard bezpečnosti krmív. Certifikované spoločnosti.