Novela zákona o DPH má eliminovať nelegálne aktivity podnikov - Vagnerová, Radoslava
Novela zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov, ktorou bolo zavedených viacero významných zmien a ktorá nadobudla účinnosť dňa 1.10.2012. Vybrané inštitúty z novely zákona o DPH. Zmeny zavedené novelizáciou Obchodného zákonníka a Trestného zákona.