Kalkulácia variabilných nákladov – výhody a obmedzenia - Popesko, Boris
Základné problémy spojené s využitím nákladových kalkulácií. Tradičné prirážkové kalkulácie. Kalkulácia variabilných nákladov. Viacstupňová kalkulácia variabilných nákladov. Výhody a obmedzenia kalkulácie variabilných nákladov.