Environmentálne manažérstvo a spoločenská zodpovednosť - Gont, Radoslav
Systém environmentálneho manažérstva ako časť systému manažérstva organizácie, ktorý zahŕňa celý rad krokov. Porovnanie environmentálneho manažérstva organizácie v kontexte spoločenskej zodpovednosti.