Pro-dividendová politika podniku - Markovič, Peter, 1974-
Opodstatnenosť vyplácania dividend, resp. aké špekulácie môže táto forma politiky vyvolať na finančných trhoch. Signalizačná funkcia dividendy. Pozitívna a negatívna signalizácia dividendy. Pro-dividendová politika podniku.