Inovácie v regióne CENTROPE ako na dlani - Majtán, Juraj
Nadväzovanie spolupráce podnikateľov a výskumníkov zo štyroch krajín, a to Slovenska, Rakúska, Maďarska a Českej republiky. Získavanie najnovších poznatkov v oblasti inovácií a transferu technológií.