Poukázal som "2%" zo zaplatenej dane správne? - Bystrická, Katarína
Postup a podmienky pre daňovníkov FO aj PO pri použití podielu zaplatenej dane. Ustanovenie paragrafu 50 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Podstatné zmeny a zámery predmetnej novely.