Regulatory measures to prevent the rise of further financial crises - Klimiková, Mária
Reforma regulačných zákonov v USA. Reforma regulácie a dozoru nad finančným sektorom v Európskej únii. Medzinárodná spolupráca v oblasti dozoru, the European System of Financial Supervision (ESFS). Tendencie v zdokonaľovaní regulácie finančného systému.