Impact of the current financial crisis on bank - Klimiková, Mária
Činnosť bankového systému v Slovenskej republike, vplyv krízy na jeho vývoj v rokoch 2010 a 2011. Efektívnosť bánk, komerčné banky. Parametrické a neparametrické metódy merania a porovnanie ich výhod a nevýhod.